jueves, 6 de noviembre de 2008

Trepitjant fort!


A Matadepera ràdio ha començat des de fa sis setmanes un nou format innovador, original i sobretot, adreçat a persones com tu.

A Ruta Fog et portem cada dimecres de 12 a 1 de la nit, a donar una volta pel món, a descobrir nous carrers i a disfrutar de les millos qualitats que ens ofereixen els països del nostre planeta.


A Ruta Fog et traslladem cada nit fins als racons més amagats de la teva ciutat preferida o d'aquella que encara no has trepitjat i tant t'agradaria. I com que sabem que la millor font d'informació ets tu, cada dimecres dediquem una part del programa a parlar amb algú que hagi visut uns dies en el destí que hem escollit.


Perquè t'oferim informació a partir d'experiències personals. Perquè riem i ens ho passem molt bé. Perquè viatgem pel món sense deixar-nos gaires diners. Perquè oferim a a teva imaginació les millors postes de sol, el millors monuments i els millors retrats dels nostres països. Perquè enriquim cada somni amb paradisos. Perquè t'ho oferim de manera amena i divertida. Perquè és simplement, Ruta Fog.



Sintonitza'ns.

No hay comentarios: